Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Hanteras inte i Lupin

I Lupin hanterar du allting som har med inköp av varor och tjänster att göra, antingen genom att inköpet görs via Lupin eller genom att fakturan hanteras i Lupin. Här kan du läsa mer om det som inte ska hanteras i Lupin.

Kostnadsersättningar/utläggsersättningar

Anställda vid Lunds universitet som ska ersättas för personliga utlägg ska registrera sina utlägg i SSC Primula. Gör en utläggsräkning per månad.

Personer som inte har svenskt personnummer/samordningsnummer kan få ersättning genom ifylld blankett ”Skattefria ersättningar för personliga utlägg” som tillsammans med originalkvitto skickas till Fakturahantering och utbetalningar, sektionen Ekonomi, hämtställe 31. Där görs en kvalitetssäkring, för att säkerställa att det är skattefri ersättning som utbetalas. Utbetalning görs via Raindance, men om ersättningen visar sig vara beskattningsbar kommer den istället att returneras till institutionen/motsvarande för hantering via Statens servicecenter.

Kontakta oss via vårt supportformulär vid frågor. Välj kategori "Inbetalningar och Utbetalningar - Övriga utbetalningar".

Sektionen Ekonomis supportformulär

Stipendieutbetalningar

Stipendieutbetalningar sköts av Fakturahantering och utbetalningar, sektionen Ekonomi. Kontakta oss via vårt supportformulär vid frågor. Välj kategori "Inbetalningar och Utbetalningar - Stipendier".

Sektionen Ekonomis supportformulär

Förskott m m

Följande hanteras av sektionen Ekonomi/sektionen Personal utifrån underlag som institutionen/enheten tar fram:

  • Utläggsersättning till personer som saknar svenskt personnummer eller SINK-nummer
  • Stipendier
  • Handkassa
  • Återbetalning/vidareförmedling av bidrag

Läs mer om utbetalningar utan faktura

Sidansvarig:

Kontaktinformation

Sektionen Ekonomi

Fakturahantering och utbetalningar

Kontakta oss via vårt supportformulär

Sektionen Ekonomis supportformulär

Sektionen Ekonomi
Lunds universitet
Box 117, 221 00 LUND
Telefon: 046-222 00 00 (växel)
Fax: 046-222 45 37, Hämtställe 31
Kontakta oss via vårt supportformulär