Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Hanteras inte i Lupin

I Lupin hanterar du allting som har med inköp av varor och tjänster att göra, antingen genom att inköpet görs via Lupin eller genom att fakturan hanteras i Lupin. Här kan du läsa mer om det som inte ska hanteras i Lupin.

Kostnadsersättningar/utläggsersättningar

Anställda vid Lunds universitet som ska ersättas för personliga utlägg ska registrera sina utlägg i SSC Primula. Gör en utläggsräkning per månad.

Personer som inte har svenskt personnummer/samordningsnummer kan få ersättning genom ifylld blankett ”Skattefria ersättningar för personliga utlägg” som tillsammans med originalkvitto skickas till Fakturahantering och utbetalningar, sektionen Ekonomi, hämtställe 31. Där görs en kvalitetssäkring, för att säkerställa att det är skattefri ersättning som utbetalas. Utbetalning görs via Raindance, men om ersättningen visar sig vara beskattningsbar kommer den istället att returneras till institutionen/motsvarande för hantering via Statens servicecenter.

Kontakta oss via vårt supportformulär vid frågor. Välj kategori "Inbetalningar och Utbetalningar - Övriga utbetalningar".

Sektionen Ekonomis supportformulär

Stipendieutbetalningar

Stipendieutbetalningar sköts av Fakturahantering och utbetalningar, sektionen Ekonomi. Kontakta oss via vårt supportformulär vid frågor. Välj kategori "Inbetalningar och Utbetalningar - Stipendier".

Sektionen Ekonomis supportformulär

Läs mer om rutinerna kring utbetalning av stipendier

Förskott med mera

Följande hanteras av sektionen Ekonomi/sektionen Personal utifrån underlag som institutionen/enheten tar fram:

  • Utläggsersättning till personer som saknar svenskt personnummer eller SINK-nummer
  • Stipendier
  • Handkassa
  • Återbetalning/vidareförmedling av bidrag

Läs mer om utbetalningar utan faktura

Kontaktinformation

Sektionen Ekonomi

Fakturahantering och utbetalningar

Kontakta oss via vårt supportformulär

 

Sektionen Ekonomis supportformulär, skärmbild.