Informationsträffar

INEK - nätverket för inköpare och ekonomer vid Lunds universitet

Vi har gjort en översyn av våra träffar och har nu startat ett nytt nätverk för dig som arbetar som ekonom och/eller inköpssamordnare/inköpare vid Lunds universitet. Nätverket heter INEK.

Inbjudningar som berör dessa grupper kommer att skickas ut via Ekonominytt och Inköpsnytt:

Prenumerera på Ekonominytt och Inköpsnytt

Har du önskemål och tips om framtida träffar? Kontakta oss gärna via infomaster [at] eken [dot] lu [dot] se (subject: %C3%96nskem%C3%A5l%20om%20framtida%20tr%C3%A4ffar) (infomaster[at]eken[dot]lu[dot]se).

Kommande träffar

Tidigare träffar