Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Informationsträffar

INEK - nätverket för inköpare och ekonomer vid Lunds universitet

Vi har gjort en översyn av våra träffar och har nu startat ett nytt nätverk för dig som arbetar som ekonom och/eller inköpssamordnare/inköpare vid Lunds universitet. Nätverket heter INEK.

Inbjudningar som berör dessa grupper kommer att skickas ut via Ekonominytt och Inköpsnytt:

Prenumerera på Ekonominytt och Inköpsnytt

Har du önskemål och tips om framtida träffar? Kontakta oss gärna via infomaster [at] eken [dot] lu [dot] se (subject: %C3%96nskem%C3%A5l%20om%20framtida%20tr%C3%A4ffar) (infomaster[at]eken[dot]lu[dot]se).

Kommande träffar

Tidigare träffar

Forskningsservice lanserar ett nätverk med fokus på extern forskningsfinansiering

Forskningsservice bjuder in till en träff där de kommer lansera ett nytt nätverk inom LU för ekonomer och administratörer. Nätverket ska fokusera på extern forskningsfinansiering och verka för kompetensutveckling och kunskapsdelning som rör externa forskningsfinansiärer.

Datum och tid: måndag 13 maj klockan 13–16 i Matteannexet MA1.

Anmälan är stängd.