Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

Resekostnader

Resor, såväl flyg/tåg/dyl som när det är möjligt kringresor med buss/taxi/dyl och hotell, ska beställas från avtalad resebyrå.

På Resa i tjänsten-sidorna på Medarbetarwebben finns information om vad du behöver tänka på innan, under och efter en resa du gör i tjänsten. Till exempel vilken resebyrå du ska boka via, vilka handlingar du behöver ha med dig och hur du får ersättning för utlägg när du kommit hem.

Läs mer om att resa i tjänsten (Medarbetarwebben)

Av leverantörsfakturan från resebyrån, inklusive bifogad följesedel, ska det framgå datum för resan, destination och resenär. Utöver det behöver du komplettera med syftet med resan för att bevisa att det är en tjänsteresa. Enklast görs detta genom att bifoga ett kurs- eller konferensprogram till fakturan. Finns inget sådant görs en notering antingen i beskrivningsfältet eller under kommentarsknappen i Lupin. Följesedlar för bokad resa från Egencia finns som bifogad fil till fakturan från SEB Kort Bank AB i Lupin och skickas sedan april 2017 därför inte längre ut med e-post. Om behov finns kan följesedeln även hämtas i Egencias onlineverktyg.

Information om hur du loggar in hittar du på Medarbetarwebben under rubriken självbokning

Att boka resan (Medarbetarwebben)

Övriga resekostnader, sådant som inte gick att boka via resebyrån eller på annat sätt få fakturerat, begär du ersättning för via reseräkningen.

Om du återkommande har tjänstrelaterade utlägg så kan du ansöka om betalkort:

Läs mer på Anställningssidorna på Medarbetarwebben

Sidansvarig:

Kontaktinformation

Postadress
Lunds universitet
Sektionen Ekonomi
Box 117
221 00 Lund

Besöksadress
Bryggaregatan 28/Öresundsvägen 1

Internpost
Hämtställe 31

Vem kan jag kontakta vid frågor om ekonomi? A-Ö-lista (PDF 196 kB, nytt fönster)

Telefonträd servicetelefon 046-222 46 00 (PDF 152 kB, nytt fönster)

Sektionen Ekonomi
Lunds universitet
Box 117, 221 00 LUND
Telefon: 046-222 00 00 (växel)
Fax: 046-222 45 37, Hämtställe 31
Telefonträd servicetelefon 046-222 46 00 (PDF - 196 kB)
Kontakta oss A-Ö (PDF - 152 kB)