Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Välkommen på bokslutsträff!

Information inför helårsbokslutet och nyheter inom redovisning och fakturahantering.

Den 30 november bjuder sektionen Ekonomi in till en träff inför helårsbokslutet där vi även kommer informera om nyheter inom redovisning och fakturahantering.  
 
Vi kommer anordna informationsavsnittet som en hybridträff, dvs du kan välja om du vill delta på plats i Palaestra eller om du önskar delta digitalt via länk. Efter informationen bjuder sektionen Ekonomi in till mingel med kaffe/te på Byrålogen.
 
Tid: kl 13-15. Först på Palaestra och därefter mingel med kaffe/te på Byrålogen.
 
Läs mer om innehållet och hur du anmäler dig i inbjudan här på Ekonomiwebben. Senaste anmälningsdatum är 23 november.

Inbjudan och anmälan

Du som väljer att delta digitalt kommer få länken till visningen några dagar före.
 
Du kan redan på förhand skicka in frågor till infomaster [at] eken [dot] lu [dot] se (subject: Fr%C3%A5gor%20till%20bokslutsinformationen) (infomaster[at]eken[dot]lu[dot]se). Ange "Frågor till bokslutsinformationen" i ämnesraden.