Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Påminnelse – Inventering av anläggningstillgångar

Vi vill påminna om att årets inventering av anläggningstillgångar inkl. tillhörande dokument ska vara inlagd i LU Box senast 30 november 2021. Mer information finns här på Ekonomiwebben. Riksrevisionen kommer påbörja granskningen av 2021 års inventering redan i december.

Läs mer om inventering

Observera att utrangering efter inventering ska göras innevarande bokföringsår, detta är viktigt för att få ett rättvisande bokfört värde av universitetets anläggningstillgångar.