Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Pågående problem i Raindance

Efter gårdagens serverbyte för Raindance har vi vissa pågående problem.

Just nu har vi fel med

  • att bifoga bilagor till kundfakturor. Det hoppas vi blir löst senare under dagen. Vänta med att skicka kundfakturan tills imorgon om det är möjligt eller skicka bilagan separat.
  • vissa utskrifter till skrivare 3/min inkorg. Det hoppas vi blir löst senare under dagen. Så länge, prova skriv till -1 istället för att visa på skärmen.
  • vissa användare har problem att visa faktura i KRP (/Åtgärder/Visa faktura). Här finns ännu ingen prognos. Prova en annan PDF-läsare så länge.
  • enstaka användare har problem att logga in. Här finns en tillfällig lösning, så om du är drabbad hör av dig via vårt supportformulär
    Sektionen Ekonomis supportformulär
  • vi behöver köra en omladdning av datalagret och det tar tid. Avvakta därför med uttag av rapporter som till exempel saldolistor och verifikationslistor. Problemen påverkar även hur nyupplagda aktiviteter visas. Avvakta med nyupplägg.

Vi återkommer med besked.