Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nya online-utbildningar inom ekonomi och inköp

I Kompetensportalen finns nu tre nya online-utbildningar för dig som arbetar med ekonomi och inköp.

Ny som ekonom

Utbildningen vänder sig till dig som är nyanställd inom ekonomiadministrationen vid Lunds universitet. Målet med utbildningen är att ge dig övergripande kunskap i och förståelse för de olika momenten i de vanligaste arbetsuppgifterna. Du får kännedom om det stöd som finns på Ekonomiwebben och lär dig även att välja rätt system vid bokföring eller rapportuttag.

Läs mer och anmäl dig via Kompetensportalen

Handla rätt

Denna utbildning riktar sig till dig som ska få eller precis har fått behörighet i Lupin/Proceedo, Lunds universitets elektroniska inköps- och faktureringssystem. För att ditt inköp ska bli rätt från början så får du här en lättöverskådlig bild över inköpsprocessen och verktyget.

Läs mer och anmäl dig via Kompetensportalen

Inköp - att tänka på

Online-utbildning för dig som är inköpare vid Lunds universitet. Förkunskaper: online-utbildningen Handla rätt. Efter genomgången utbildning har du kännedom om avtalsområden, hur du hittar avtalsinformation i Lupin/Proceedo och hur du genomför beställningar.

Läs mer och anmäl dig via Kompetensportalen

Fler utbildningar

På Ekonomiwebben finns information om utbildningar för dig som är ekonom eller inköpare.

Internutbildningar inom ekonomi/inköp