Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Specifikationer och kommentarer i samband med bokslutet

Specifikationer, underlag och kommentarer till bokslutsposter ska lämnas i rapporter i Raindance. Dessa öppnar efterhand som perioden stänger i de olika modulerna. Idag har t ex rapporten för ”Förfallna kundfordringar äldre än 180 dagar” öppnat i Raindance.

Kontrollrapporterna för periodiseringar kommer öppna när dessa är bokförda, vilket sker 19–20 januari. Avvakta tills vi meddelat att detta är klart.

Sista datum för inlämning/komplettering för posterna anges i tidplanen. Säkerställ även att de sista bokföringarna har gjorts innan du färdigställer rapporterna.

Tidplan och checklista

Du som är bokslutsansvarig på din institution har tillgång till rapporterna. På Ekonomiwebben finns en guide där du kan läsa mer om rapporterna och var du hittar dem.

Guide - Kommentarer och specifikationer vid helårsbokslutet (692 kB, ny flik)