Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny motpart - 8001 Övriga sv lärosäten, ej statligt

Ny motpart för svenska icke-statliga lärosäten.

Med anledning av förändring i SUHF-modellen 2022 och undantag från OH-pålägg på köp från andra lärosäten, behöver vi en ny motpart: 8001 Övriga sv lärosäten, ej statligt.

Sektionen Ekonomi har ändrat till denna motpart på de icke-statliga lärosäten som inte redan hade egen motpart i leverantörsregistret, t.ex. Chalmers tekniska högskola, Handelshögskolan i Stockholm och Jönköping University samt kommer att korrigera motpart på utgiftstransaktioner från 1/7 2021. Korrekt motpart sätts från och med nu på utgifter från Lupin och det är endast vid eventuella manuella rättningar i Raindance som motparten kommer att behöva användas. Den nya motparten läggs inte in i kundregistret och kommer inte användas på intäktssidan.

Mer information om förändringen i SUHF-modellen kommer inom kort.