Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kontroll statsanslag och pålägg

Nu har tolftedelsfilen för statsanslag med mera bokförts för januari 2021 i period 2021-02. Pålägget för januari bokfördes enligt de nya bilagorna till fullkostnadskalkylerna i period 2021-01.

Vi råder er att kontrollera att allt har hamnat på rätt aktivitet och med rätt belopp. Kontrollera även att rätt påläggsprocent lästes in i Raindance innan vi bokför februari månad. Skicka ett ärende till sektionen Ekonomi via vårt supportformulär (välj kategori Fullkostnadskalkyl) om ni hittar några felaktigheter.