Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Införandet av ny kundreskontraportal i Raindance

Tack till alla som deltog i våra öppna hus! Vi har lagt ut en onlinefilm i Kompetensportalen som sammanfattar informationen vi gav. Den är riktad både till dig som missade de öppna husen och till dig som behöver repetition.

Onlinefilmen om nya kundreskontraportalen (Kompetensportalen)

Viktiga datum

  • 18-19 februari: Inga kunder läggs upp i gamla kundreskontran.
  • 22 februari: Fakturakontrollen skickar de sista fakturorna på morgonen. Återstående fakturor och rekvisitioner med status NY/PREL som inte skickats till fakturakontrollen makuleras.
  • 22-26 februari: Kundreskontran är stängd för fakturering/rekvirering.

Det går självklart bra att skicka in kundupplägg även under tiden det är stängt. Sektionen Ekonomi lägger upp dem i den nya kundreskontran.