Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny kundreskontraportal införs i ekonomisystemet

Under vecka 8 2021 kommer vi att införa en ny kundreskontraportal i Raindance.

Det innebär att det inte kommer gå att skapa fakturor och rekvisitioner under tiden 22 – 26 februari. Nya kunder som skickas till sektionen Ekonomi för upplägg efter 17 februari kommer inte att läggas upp direkt utan finns i stället på plats när systemet öppnar upp på nytt.

Vi bjuder in till Öppet hus digitalt under vecka 6-7. Där kommer du få viktig information om vad övergången innebär för ditt arbete. Vi ger samma information vid två tillfällen och rekommenderar dig som arbetar med fakturor och rekvisitioner i ekonomisystemet att delta på ett av dessa. Vi går igenom vad som gäller vid övergången samt visar lite kort i systemet.

Om du inte kan närvara vid något av de öppna husen eller om du vill höra viss information igen kommer du kunna gå en kort onlineutbildning i Kompetensportalen. Denna innehåller endast information gällande övergången och ingen visning i systemet.

Nya guider kommer att publiceras på Ekonomiwebben under vecka 7.

Digitalt öppet hus

Anmäl dig till ett av datumen via länk nedan senast den 10 februari. Vi kommer skicka ut inbjudan och länk till det öppna huset via mail den 11 februari till alla anmälda.

12 februari kl 13-14
15 februari kl 10-11

Anmälan är nu stängd.