Sektionen Ekonomi har begränsad service under sommaren

Som vi tidigare meddelat så är sektionen Ekonomi och övriga verksamheter som är evakuerade till Kemicentrum, KC4, evakuerade igen på grund av ett antal incidenter i byggnaden.

Vi har blivit anvisade tillfälliga lokaler och flera arbetar hemifrån i avvaktan på besked om lösning. Vi kommer finnas tillgängliga via mail, men räkna med att det kan ta längre tid att få svar, bland annat eftersom vi inte har tillgång till våra arkiv och pärmar.

Oavsett vad det blir för lösning så kommer sektionen Ekonomi att ha begränsad service under sommaren:

• Servicetelefonen 24600 kommer att vara stängd helt tills vidare och vi återkommer när vi kan öppna våra telefoner igen. All kontakt med oss får ske via e-mail.
  • Stipendier som ska vara utbetalda under perioden v 24-33 måste du skicka in till sektionen Ekonomi minst 2 veckor före önskat utbetalningsdatum, gärna tidigare. Under v 31-32 registrerar vi inga stipendieutbetalningar.
  • Begränsad service angående anläggningsärenden v 29-31.
  • Skattefria ersättningar för personliga utlägg och redovisning/omsättning av handkassa kan också påverkas så var ute i god tid och beräkna några veckor längre handläggningstid än vanligt.

På Medarbetarwebben finns mer information om evakueringen