Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Platser kvar på utbildningar

Välkommen med din anmälan!

Praktisk upphandling

Kursen är till för dig som arbetar med att göra förenklade upphandlingar och direktupphandlingar och/eller är inköpssamordnare. Kursen behandlar grundläggande inköpsregler och lagen om offentlig upphandling. Vi går igenom ett upphandlingsdokument och diskuterar hur man ställer krav för att få det man efterfrågar.

7 november kl. 8.30 – 12.00

Läs mer och anmäl dig via Kompetensportalen

Bokslut - en fördjupning i periodhantering

Kursen syftar till att ge deltagarna en helhetssyn över universitetets boksluts- och periodhanteringsprocesser, samt vad som händer i bokföringen under bokslutet. Kursen riktar sig till ekonomer som hanterar bokslutsrelaterade arbetsuppgifter.

28 november kl 9.00 – 15.00

Läs mer och anmäl dig via Kompetensportalen

Representation i praktiken

Detta är en kurs för dig som söker konkret vägledning i ämnet representation. Föreskrifter och regler är ett måste, men hur tillämpar vi dem i praktiken? Under kursen går vi igenom exempel på representation som förekommer på olika nivåer inom universitetet. Kursdeltagarna bidrar med fall från sina verksamheter som diskuteras tillsammans på kurstillfället.

7 december kl 9.00 – 12.00

Läs mer och anmäl dig på Kompetensportalen