Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Felaktiga fakturor från Canon Svenska AB

Återbetalning kommer bokföras via kreditering av kodsträngen.

Canon Svenska AB har under våren skickat drygt 400 felaktiga fakturor till oss. Av dessa har merparten hanterats i Lupin och är betalda.

De betalda felaktiga fakturorna kommer vi centralt att begära återbetalning för som då krediteras den kodsträng som angetts vid kontering i Lupin. De felaktiga fakturorna som inte hunnit bli betalda har makulerats i Lupin.

Dessutom har Canon skickat dubbletter av de felaktiga fakturorna, dubbletterna har stoppats automatiskt i vårt system då de har samma fakturanummer som redan existerande faktura.

Sektionen Ekonomi har kontakt med ansvarig på kundreskontran hos Canon Svenska AB. Kommentar om återbetalning eller makuleringsorsak kommer att anges för respektive faktura i Lupin.