Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Inbjudan till seminarium: Ekonomisk utblick efter pandemin den 12/2

SUHF bjuder in personal inom ekonomi och planering till ett seminarium.

Målgrupp: personal inom ekonomi och planering vid SUHF:s medlemslärosäten.

Seminariet Ekonomisk utblick efter pandemin, med Annika Winsth, chefsekonom Nordea, genomförs fredagen den 12 februari kl. 10:00-11:00.

SUHF:s expertgrupp för ekonomifrågor (fd HfR) erbjuder en serie seminarier inom ekonomiområdet. Det har tidigare funnits en lång tradition av konferenser som i år har brutits pga pandemin. För att upprätthålla kunskap i aktuella frågor arrangeras därför i stället webbinarier. Seminarierna pågår max en timma och är kostnadsfria. Anmälan ska göras i förväg. Varje seminarium modereras och det finns möjlighet att ställa frågor via chatt.

Efter en historiskt djup ekonomisk kris i våras har återhämtningen varit bättre än befarat. Framöver avgör vaccineringen hur snabbt vi kommer tillbaka till ”normalitet”. Mycket talar för att det kan ske redan till sommaren i Norden.

För mer information och anmälan, se SUHF:s hemsida