Komplettering av valbara uppgifter i Raindance: Projektportalen

Vid uppläggning av aktivitet måste vissa uppgifter finnas valbara i en del fält. Det gäller Projekt, Forskargrupp, Bidragsgivare och Kontraktsnummer med kontraktsbenämning. Du kan själv lägga upp Kontraktsnummer och kontraktsbenämning, men övriga uppgifter måste du skicka in för upplägg till sektionen Ekonomi. Fyll i detta formulär så kompletterar sektionen Ekonomi listorna.

Raindance-guide: Upplägg och ändring av aktiviteter | 2016-12-19 (PDF 463 kB)

Raindance-guide: Avslut av aktiviteter | 2016-11-10 (PDF 264 kB)

I detta formulär kan du även be om upplägg av Funktion, samt ändring och avslut av Projekt, Forskargrupp, Bidragsgivare, Kontraktsnummer med kontraktsbenämning samt Funktion.

Välj om du vill få ett värde upplagt i väljlistan till respektive fält i Projektportalen, ändra ett befintligt värde, eller avsluta ett. Olika fält öppnas sedan i formuläret nedan beroende på vad du väljer.
Ange den befintliga kod i Raindance som ska ändras eller avslutas (nummer och benämning).
Ange önskad benämning på nytt projekt, max 30 tecken.
Ange önskad benämning på ny forskargrupp, max 30 tecken.
Ange önskad benämning på ny bidragsgivare, max 30 tecken.
Ange önskad benämning på ny funktion, max 30 tecken.
Här kan du bifoga dokument som beskriver och förklarar din ändring. Om du har flera värden så kan du bifoga en sammanställning och hänvisa till den.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png tif pdf doc docx xls xlsx.
Fyll i din aktivitets nummer om du vill ha hjälp med att komplettera med ovanstående värde (inte Funktion).
Önskad ny benämning
Som en säkerhetsåtgärd ber vi dig att klicka i checkrutan "Jag är inte en robot" för att hindra automatiserade intrångsförsök.