Prenumerera på sektionen Ekonomis nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på något av våra nyhetsbrev via länkarna nedan.

Ekonominytt

Via Ekonominytt får du kortare meddelanden om aktuella frågor inom det ekonomiadministrativa arbetet vid universitetet, t ex i samband med bokslut samt budget-och prognosarbete. Du får också information om varaktiga förändringar, t ex ändrade redovisningsprinciper, nya rapporter och meddelande från bidragsgivare. Med detta nyhetsbrev skickar vi även kort driftinformation om Raindance, Lupin och EOS samt tillfälligt ändrade öppettider för kassan och våra servicetelefoner.

Jag vill prenumerera på "Ekonominytt"

Inköpsnytt

I Inköpsnytt publicerar avdelningen Inköp och upphandling information om nya avtal, planerade upphandlingar, förändringar inom LOU samt mer allmän information kring ramavtal och upphandling.

Jag vill prenumerera på "Inköpsnytt"