Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kom igång i Lupin

Hur blir jag Lupinanvändare?

Varje institution/enhet bestämmer själva vilka som ska vara Lupinanvändare. Prata med din chef eller administrativt ansvariga. Behörighet till Lupin ansöker du i Lucat där du ska ange din Lupingrupp som består av 8 siffror.

Hur kommer jag igång?

När du blivit upplagd som Lupinanvändare loggar du in med ditt Lucat-id och tillhörande lösenord:

Logga in i Lupin

Om du får problem att köra Lupin så kan det bero på vilken webbläsare du använder.

Ändra språk

Det går att ändra vilket språk som används i menyer med mera i Lupin. När du loggat in i Lupin så gör du det under Inställningar – Grundinställningar. Du kan välja engelska, tyska, danska, norska eller finska. Logga ut och sedan in igen för att förändringen ska slå igenom.

Lära om Lupin

Utbildning i Lupin

Andra källor till information om Lupin är: