Begäran om kundupplägg i Raindance

I detta formulär begär du upplägg av kundadresser som saknas i Raindance. Obligatoriska uppgifter markeras med *.

Tänk på hur du hanterar personuppgifter. Spara inte någon kopia av upplägget när du skickar in uppdrag om kundupplägg som innehåller personuppgifter.

På Medarbetarwebben finns mer information om personuppgiftshantering inom området ekonomi

Ange om du ska använda kunden till extern kundfaktura eller till en rekvisition.
Här anger du kundens fullständiga juridiska namn, inkl "AB", "Stiftelsen för..." osv. Obs! Max 35 tecken.
Här anger du kundens institution, filial, c/o-adress, eller motsvarande. Obs! Max 35 tecken.
Här anger du kundens box-adress eller gatuadress. Obs! Max 35 tecken.
Här anger du om kunden har en tredje adressrad, t ex boxadress eller gatuadress. Obs! Max 35 tecken.
Här anger du vilket land kunden finns i.
Här anger du kundens personnummer om det gäller en privatperson. Gäller det en svensk organisation anger du organisationsnummer och om det är en EU-kund anger du VAT-nummer. Anges utan bindestreck och blanksteg. Om kunden saknar detta så anger du X. Obligatoriskt för svenska externfakturakunder.
Fyll i detta fält ifall kunden vill få fakturan i pdf-format till en e-postadress istället för som pappersfaktura. Obs! E-postadressen får inte gå till en person, utan ska vara till en funktion, t ex invoices@xx.xx, fakturamottagning@xx.xx.
Vissa kunder ska även läggas upp med andra uppgifter. Om du har en sådan kund anger du dessa uppgifter här. Du kan också ange vilka aktivitetsnummer i Raindance som sektionen Ekonomi ska komplettera med denna kund i fakturainformationen.
Som en säkerhetsåtgärd ber vi dig att klicka i checkrutan "Jag är inte en robot" för att hindra automatiserade intrångsförsök.

Avdelningen Inbetalningar och redovisning

Telefonträd servicetelefon 046-222 46 00 (PDF 36 kB, nytt fönster)