Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Viktig information gällande att kopiera extern kundfaktura i Raindance

En ny tabell finns fr o m 2023-01-01 på alla fakturatyper för att visa vilken väg fakturan skickats till kunden. Tabellen heter UTV – Utskriftsväg och finns längst ner bland tabellerna i fakturahuvudet på din kundfaktura. Tabellen finns endast på nyskapade fakturor under 2023.

För att tabellen ska finnas på alla fakturor är det fr o m 2023-02-01 inte tillåtet att kopiera fakturor skapade utan tabellen. Fakturor som saknar tabellen kommer att makuleras och utställare meddelas att ny faktura måste ställas ut.

Om det visar sig att många fakturor skapas via kopiering av gammal faktura som saknar tabellen kommer vi att bli tvungna att stänga av möjligheten att kopiera faktura under en period.