Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nytt i Raindance - Upplägg av kontraktsnummer och ny saldolista med IB och UB

Kontraktsnummerupplägg

Från och med idag lägger du själv upp kontraktsnummer och kontraktsbenämning direkt när du skapar eller ändrar en aktivitet. En ny version av guiden för upplägg och ändring av aktivitet finns nu på Ekonomiwebben. Där finns tillvägagångssättet beskrivet.

Upplägg och ändring av aktiviteter | 2016-12-19 (PDF 463 kB)

Upplägg av Projekt, Forskargrupp, Bidragsgivare och Funktion skickar du in som vanligt via webbformuläret på Ekonomiwebben. I webbformuläret meddelar du även ändringar och avslut av dessa fält samt av kontraktsnummer och kontraktsbenämning.

Webbformulär för komplettering av valbara uppgifter

Saldolista med IB och UB

Idag har vi även lagt ut en ny rapport i Raindance: Saldolista IB – UB. Du hittar den under Frågor & analys, fliken Ekonomi. I rapporten ser du saldo för vald kodsträng med IB både för året och vald period.