Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nu kan du påbörja periodiseringsarbetet

Pålägg och den automatiska samfinansieringen har bokförts och verksamhet 91 har fördelats i Raindance.

Periodiseringsmodulen är öppen och uppdaterad.

EOS och Kuben uppdateras vid ordinarie körning i natt.

Här på Ekonomiwebben finns en checklista och översikt samt beskrivningar av de olika stegen i periodiseringsarbetet i Raindance. På Ekonomiwebben hittar du även tidplanen.

Periodisering av inkomster och utgifter

Tidplan och checklista

Föregående tertial gjordes en förändring av rapporten ”Kontering – periodisering”. Vi är dock tvungna att gå tillbaka till den ursprungliga rapporten nu p.g.a. tekniska problem. Påminnelse! En justering av konteringen behöver INTE göras när raderna enbart skiljer sig åt genom att kontot slutar på 9 på en rad och 0 på en annan. De raderna slås ihop med automatik vid bokföring.

Kontroll periodisering – passerad dispositionstid och vilande projekt

Dessa bokslutskommentarer kan du inte göra förrän efter att all central bokföring är klar. Vi återkommer med instruktioner när allt är bokfört (preliminärt 20 januari).