Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kommande utbildningar i höst

Under hösten har du chansen att fördjupa dina kunskaper inom ekonomi på någon av våra kurser! I detta utskick berättar vi om tre kurser som hålls i oktober samt om en ny onlineutbildning.

Ny onlineutbildning: Administrativt stöd till forskningsprojekt, grundkurs

Ger dig grundkunskaper i administrativ hantering av forskningsprojekt vid Lunds universitet. Kursen finns online och du har därmed möjlighet att gå igenom den när det passar dig bäst. De avsnitt som ingår är bland annat projektbudget, samfinansiering, periodisering, transferering, uppföljning och projektavslut. Du kan välja om du vill klicka dig igenom samtliga delar eller om du endast vill läsa om ett specifikt område.

Läs mer på Kompetensportalen

Ekonomiskt planera och följa upp verksamheten

En utbildning i ekonomi som vänder sig till dig som har arbetat ett tag som ekonom/controller. Du kan grunderna men vill bli säkrare samt bli ett bättre stöd till din ledning. Utbildningen består av en hel- och två halvdagar och det ingår en enklare hemuppgift mellan kursdag 2 och 3.

5 oktober, kl. 9:00-16:30
13 oktober, kl. 8:30-12:00
19 oktober, kl. 8:30-12:00

Läs mer och anmäl dig via Kompetensportalen

Ny som ekonom - en kurs med bredd

Kursen ger en grundläggande orientering kring vanligt förekommande ekonomiadministrativa uppgifter vid Lunds universitet och består av två halvdagar.

18 och 20 oktober, kl. 8.30-12.00

Läs mer och anmäl dig via Kompetensportalen

Inköp hela vägen

Denna kurs riktar sig till dig som arbetar med inköp i syfte att bidra till en ökad professionalitet vid inköp på Lunds universitet. Kursen behandlar lagar och regler. Dessutom går vi igenom praktiskt inköp: hitta avtal, upphandla, avropa/beställa, efterarbete, order etc.

25 oktober, kl. 08.30 – 12.00

Läs mer och anmäl dig på Kompetensportalen

Övriga kurser i höst

På utbildningssidan på Ekonomiwebben får du samlad information om övriga kommande utbildningar och våra onlineutbildningar.

Internutbildningar inom ekonomi/inköp