Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Inbjudan till uppstartsmöte för nytt ramavtal för ekonomisk revision av externt finansierade projekt

Välkommen på uppstartsmöte om det nya ramavtalet.

Lunds universitet har tecknat ett nytt avtal för ekonomisk revision av externt finansierade projekt (EU-projekt, Vinnovaprojekt, SIDA-projekt etc). Avtalet finns upplagt i Lupin under Övriga konsulter och tjänster – Revision, betal – och försäkringstjänster. Leverantör är som tidigare Ernst & Young. Alla beställare inbjuds härmed att delta vid ett uppstartsmöte med följande agenda.

  • Ernst & Young presenterar sig och redogör för sitt arbetssätt
  • Projektgruppen för upphandlingen redogör för vad som är viktigt att tänka på vid beställning och under uppdragets gång
  • Frågor

OBS! Behöver du göra en beställning innan uppstartsmötet, var vänlig kontakta mig på nedan kontaktuppgifter för en kortare introduktion.  

Tid och plats
Torsdagen den 14 oktober kl 14-16 via Teams
Anmälan sker till Hanna Hallberg, hanna [dot] hallberg [at] eken [dot] lu [dot] se (subject: Anm%C3%A4lan%20till%20uppstartsm%C3%B6te) (anknytning 271 08)

Väl mött!
Projektgruppen för upphandlingen genom
Hanna Hallberg
Upphandlare