Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Dags för höstens kurser

Höstens kurser för ekonomer och inköpare drar snart i gång. I detta nyhetsbrev kan du läsa om de första kurserna. På Ekonomiwebben har vi samlat vårt kursutbud och i kalendariet hittar du även de övriga kurser som hålls nu i höst. På Kompetensportalen finns all information och det är där du anmäler dig.

Samlad information om utbildningarna för ekonomer och inköpare

Information och anmälan via Kompetensportalen

Välkommen med din anmälan!

Ny som ekonom - en grundkurs med bredd

Denna kurs riktar sig till dig som är nyanställd ekonom vid Lunds universitet.

Den består av två tillfällen: Förmiddagarna den 19:e och den 21:e oktober

Läs mer och anmäl dig via Kompetensportalen

NY: Grundkurs i representation

Denna kurs riktar sig till dig som ska arbeta med representationsfrågor och representationsfakturor vid Lunds universitet och saknar grundläggande kunskaper i ämnet.

10 november kl 13-16

Läs mer och anmäl dig via Kompetensportalen

Inköp hela vägen

Denna kurs riktar sig till dig som arbetar med inköp i syfte att bidra till en ökad professionalitet vid inköp på Lunds universitet.

17 november kl 08.30-12

Läs mer och anmäl dig via Kompetensportalen