Vårens träffar och kurser för ekonomer

Under våren har du chansen att fördjupa dina kunskaper inom ekonomi på någon av våra träffar! Du hittar även händelserna i Kalendariet.

Kurser i ekonomimodellen och Raindance för nyanställda

Är du nyanställd eller har du fått en ny kollega? Gå då gärna in i Kompetensportalen och läs om våra kurser. Tips: Filtrera på ”Ekonomi” i kurskatalogen, eller använd direktlänkarna nedan:

Administrativt stöd till forskningsprojekt

En kurs för dig som är van att hantera forskningsprojekt men önskar ytterligare utbildning och kunskap avseende ekonomihantering och systemstöd. Från ansökan till slutredovisning – vad kan jag som ekonom göra för att förenkla och effektivisera administrationen samt stötta forskare vid min institution?

Att göra prognos i EOS

Den här kursen ger dig som har en övergripande ekonomroll kännedom om de system och metoder som används vid prognosarbetet. Läs mer på Kompetensportalen.

Lär dig mer om kontraktshantering i LUCRIS

Forskningsservice bjuder in dig som är ekonom eller har ett annat administrativt uppdrag som innefattar hantering av forskningskontrakt till ett tillfälle som syftar till att visa på nyttan du som hanterar kontrakt kan ha av LUCRIS. Obs! Begränsat antal platser. Anmälan görs i Kompetensportalen och där finns även mer information om tid och plats.