Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Utökad information om Primula på Ekonomiwebben

På Primula-sidan på Ekonomiwebben fyller vi efterhand på med fler lathundar och mer information om de ekonomiska rutinerna i Primula. Dessa två avsnitt är nytillkomna.

Här kan du läsa mer under respektive avsnitt

Löneutbetalning till nyanställd personal

Tänk speciellt på att en utländsk löntagare måste uppdatera sina uppgifter hos Nordea när han/hon får sitt svenska personnummer och se till så att adressen i Sverige är inlagd i Primula.

Lönekostnadsspecifikation i Primula

Obs! När du tar ut en preliminär lönelista med hjälp av lönekostnadsspecifikation i Primula så är inte samtliga sociala avgifter beräknade för innevarande månad. De syns först efter lönekörningen är gjord.

På Ekonomiwebben finns två nya lathundar utlagda.

  • Vid sökningar i perioder från och med september 2018 och bakåt, skriver du in kostnadsställe i fältet för konto i Primula:

Lathund – söka på konteringsdimensionen ”kostnadsställe” i lönekostnadsspecifikationen (PDF 65 kB)

  • Tips för hur du kan ta fram löpande semesterkostnad i Primula separerat från övrig LBK.

Lathund – ta fram löpande semesterkostnad i Primula (PDF 124 kB)