Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Utbildningar till hösten

Läs om kommande utbildningar inom ämnena representation samt budget och prognos.

Representation i praktiken

Sektionen Ekonomi har tagit fram en ny utbildning där du kan lära dig mer om regelverket kring representation. Den riktar sig inte bara till ekonomer utan tipsa gärna dina kollegor också. Målgruppen är alla som på något sätt hanterar representationsfrågor. Kurstillfället är inte en föreläsning utan kommer bygga på diskussioner kring praktiska fall.

Inget datum är bestämt men lämna en intresseanmälan så ser vi hur stort intresset är och kan anpassa antalet erbjudna kurstillfällen efter det.

Läs mer om utbildningen och gör din intresseanmälan i Kompetensportalen

Budget och prognos på institution

Redan i augusti kommer du kunna gå utbildningen ”Budget och prognos på institution”. Den vänder sig till dig som har en övergripande ekonomroll och därmed har kunskaper i ämnet. Målet med utbildningen är att ge dig kunskap om metoder och system för att upprätta budget och prognos samt för att genomföra ekonomisk uppföljning och analys vid en institution.

Två halvdagar: 25 och 27 augusti, kl 9-12.

Läs mer om utbildningen och anmäl dig i Kompetensportalen