Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Uppdelad Uppdatera-knapp i RR-rapporten i EOS

Uppdelad knapp ska leda till bättre prestanda.

Som ni säkert märkt har vi haft en del problem med prestandan i EOS under de timmar då många arbetar med budgetuppdateringar. Vi har arbetat intensivt med felsökning både på LDC och Hypergene.

Hypergene har nu lokaliserat en del av problemen till låsningar när många gör uppdateringar och har nu gjort en del förbättringar i bakgrunden som förhoppningsvis ska underlätta. En av förändringarna är att vi bara uppdaterar det som behövs. Uppdatera-knappen har därför blivit två knappar, en som används vid budget och en vid prognos. Man väljer knapp utifrån vilken process som man har lagt in värden i och i dessa dagar är det alltså knappen ”Uppdatera budget”!

Uppdatera-knapp i EOS