Sektionen Ekonomis kontaktvägar påverkas av vår evakuering

Sektionen Ekonomi och övriga verksamheter som är evakuerade till Kemicentrum, KC4, har nu fått evakueras härifrån på grund av ett antal incidenter i byggnaden.

Under tiden tills vi blir anvisade ersättningslokaler så kommer många att arbeta hemifrån eller i tillfälliga lokaler. Det kommer alltså påverka våra kontaktvägar. Vi kommer finnas tillgängliga via mail, men räkna med att det kan ta längre tid att få svar, bland annat eftersom vi inte har tillgång till våra arkiv och pärmar.

Vi har ännu inte fått besked om hur det kommer fungera med post och leveranser men skicka till hämtställe 31 som vanligt tillsvidare.

Servicetelefonen kommer att hålla stängt åtminstone denna och nästa vecka. Vi nås via våra ordinarie servicemailadresser men det kan dröja lite att få svar.