Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Sektionen Ekonomi lanserar tre nya kurser!

Kursen ”Ny som ekonom – en grundkurs med bredd” ersätter de grundkurser i ekonomihantering vi tidigare hållit. De andra två kurserna är fördjupningsutbildningar med förkunskapskrav. På Kompetensportalen kan du läsa mer och anmäla dig.


Ny som ekonom - en kurs med bredd

Kursen ger en grundläggande orientering kring vanligt förekommande ekonomiadministrativa uppgifter vid Lunds universitet och består av två halvdagar.

22 och 24 oktober, kl. 8.30-12.00

Läs mer och anmäl dig via Kompetensportalen


Ekonomiskt planera och följa upp verksamheten

En utbildning i ekonomi som vänder sig till dig som har arbetat ett tag som ekonom/controller. Du kan grunderna men vill bli säkrare samt bli ett bättre stöd till din ledning. Utbildningen består av en hel- och två halvdagar och det ingår en enklare hemuppgift mellan kursdag 2 och 3.

23 oktober, kl. 9.00-16:30
13 november, kl. 8:30-12:30
10 december, kl. 8:30-12:30

Läs mer och anmäl dig på Kompetensportalen


Bokslut - en fördjupning i periodhantering

Kursen tar dig igenom ett bokslut på universitetet och belyser de olika steg på vägen som ska hanteras.

12 december kl. 9.00-15.00

Läs mer och anmäl dig på Kompetensportalen