Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nyheter i Kuben

Projektdashboard

Som vi tidigare berättat så finns det numera en projektdashboard tillgänglig i Kuben, under Ekonomi. Dashboarden ger projektledarna möjlighet till egen, löpande, uppföljning av sina projekt – både översiktligt och på mer detaljerad nivå.

Uppdaterad projektuppföljningsrapport: Projekt EU

Projekt EU har i en uppdaterad version kompletterats med kolumner för belopp i € samt fördelning på interna resp externa transaktioner. Fördelningen interna och externa transaktioner fungerar på perioder från och med 2016.

Guider för rapporter

I-symbolen i Kuben
Du känner väl till att det finns guider och informationstexter i Kuben? Du hittar dem när du klickar på i-symbolen på rapporterna. Guiden om ekonomirapporter är uppdaterad. Sprid den gärna till forskare och projektledare.

Ekonomirapportguiden finns även här på Ekonomiwebben, liksom guider för rapporter i Raindance. Se rubrik Guider och filmer/Rapporter.

Ekonomirapporter i Kuben | 2018-05-09 (PDF 1,26 MB)

Om Raindance, se rubrik Guider och filmer/Rapporter