Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Cancerfonden - information om utbetalningar

Meddelande från Cancerfonden:

Till anslagsmottagare/förvaltande myndighet

Cancerfonden håller f.n. på med installation av nytt ärendehanteringssystem (”Fenix”) och vi kommer därför inte att betala ut några anslag förrän i slutet på mars 2019. De anslag som skulle börjat betalas ut i januari 2019 kommer därför att betalas retroaktivt. Undantaget är de anslag för tjänster som redan påbörjat utbetalning från Fenix, där kommer de köras även i februari.

Rapportering av avslutade ärenden kommer inte att vara möjligt i Nova efter den 15 februari 2019. Rapportering ska därefter göras i Fenix (öppnar i slutet på mars 2019).

Vi hoppas att ovanstående inte åsamkar alltför stora problem, vid frågor hänvisar vi till forskning [at] cancerfonden [dot] se, 08-6771020 eller vår hemsida:

Cancerfondens hemsida (extern webbplats)

Bästa hälsningar,
Handläggarna Cancerfondens Forskningsfinansiering