Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ekonominytt

Via Ekonominytt får du meddelanden om aktuella frågor inom det ekonomiadministrativa arbetet vid universitetet, till exempel i samband med bokslut samt budget-och prognosarbete. Ekonominytt innehåller också information om varaktiga förändringar, till exempel ändrade redovisningsprinciper, nya rapporter och meddelande från bidragsgivare. Med detta nyhetsbrev skickar vi även kort driftinformation om Raindance, Lupin och EOS samt tillfälligt ändrade öppettider för vår support.

Jag vill prenumerera på "Ekonominytt"

Nyhetsarkiv

Pengaktuellt

Pengaktuellt innehöll information om varaktiga förändringar och skickades till och med 2016. Önskar du tillgång till ett nummer kan du kontakta infomaster [at] eken [dot] lu [dot] se.