Beställning av betalning utan faktura

Detta formulär använder du när leverantören inte har möjlighet att skicka en faktura.
Obs! Är formuläret inte korrekt ifyllt eller om uppgifter saknas kommer underlaget att returneras.

English version: Requesting payment without an invoice

Obligatoriska uppgifter är markerade med * .

Max 25 tecken.
Anges utan bindestreck. Momsregistreringsnummer obligatoriskt vid betalning till svensk och utländsk leverantör inom EU.
Ange bankkonto, Swift, bankens namn och adress, samt vid betalningar till USA: ABA/FTW.
Fylls endast i om moms finns på underlaget.
Referens, den som ska granska i Lupin (för- och efternamn).
Ange datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD.
OBS! Materialet som bifogas måste vara i PDF‐format. Underlaget måste innehålla belopp att betala, mottagare och dess bankuppgifter och vad det är du vill betala.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.
En kopia av din begäran skickas till din e-postadress.
För att visa att det är en person som har fyllt i webbformuläret, ber vi dig att fylla i svaret på frågan nedan.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.