Begäran om kundupplägg i Raindance

I detta formulär begär du upplägg av kundadresser som saknas i Raindance. Obligatoriska uppgifter markeras med *.

Ange om du ska använda kunden till extern kundfaktura eller till en rekvisition.
Här anger du kundens fullständiga juridiska namn, inkl "AB", "Stiftelsen för..." osv.
Här anger du kundens institution, filial, c/o-adress, eller motsvarande.
Här anger du kundens box-adress eller gatuadress.
Här anger du om kunden har en tredje adressrad, t ex boxadress eller gatuadress.
Här anger du vilket land kunden finns i.
Här anger du kundens personnummer om det gäller en privatperson. Gäller det en svensk organisation anger du organisationsnummer och om det är en EU-kund anger du VAT-nummer. Anges utan bindestreck och blanksteg. Om kunden saknar detta så anger du X. Obligatoriskt för svenska externfakturakunder.
Vissa kunder ska även läggas upp med andra uppgifter. Om du har en sådan kund anger du dessa uppgifter här. Du kan också ange vilka aktivitetsnummer i Raindance som sektionen Ekonomi ska komplettera med denna kund i fakturainformationen.
För att visa att det är en person som har fyllt i webbformuläret, ber vi dig att fylla i svaret på frågan nedan.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Avdelningen Inbetalningar och redovisning

Telefonträd servicetelefon 046-222 46 00 (PDF 36 kB, nytt fönster)