Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Stöd på plats - på distans

Vi genomför gärna en träff via Teams eller Zoom.

Du vet väl om att vår tjänst Stöd på plats kan ges på distans? Vi genomför gärna en träff via Teams eller Zoom.

Stöd på plats är ett komplement till våra grundutbildningar där vi på sektionen Ekonomi hjälper er att komma igång i våra system. Tillsammans med er bestämmer vi på förhand vad som ska gås igenom och vem som ska vara med. Det sker på initiativ av er och är framförallt knapperi i Raindance och/eller Lupin som avses. Ni får möjlighet att få det mer skräddarsytt, med spjutspets på det ni behöver just där och då. Gemensamt kommer vi fram till den bästa lösningen för er.

Om ni har behov av att hjälpa era nyanställda komma igång i våra olika system så tveka inte att höra av er. Ni når oss via vårt ärendehanteringssystem - Välj Kategori Övrigt och ange Stöd på plats i rubriken:

Sektionen Ekonomis supportformulär