Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

OBS! Nya betalningsbedrägerier i omlopp VIKTIG INFORMATION

Det har inkommit nya s k VD-bedrägerier till Lunds universitet. Mailen tycks komma från en nära medarbetare som vill att vi snabbt skickar över pengar. Det kommer snabbt ytterligare mail med frågor om vi har fått bankinformationen och om pengarna är på väg. SVARA INTE PÅ DESSA MAIL överhuvudtaget.

Det har också förekommit att fakturor har kapats hos leverantören och betalningsinformation har ändrats. Ni måste därför vara extra noga med att KONTROLLERA ATT UPPGIFTERNA på fakturorna och i Lupin stämmer överens med de överenskommelser som gjorts vid beställningen. Uppgifterna kan vara fel i Lupin eftersom dessa bygger på vad som står på fakturan. Det är endast beställaren som känner till vad som avtalats vid köpet.

KONTAKTA SÄKERHETSSCHEFEN Per Gustafson per [dot] gustafson [at] bygg [dot] lu [dot] se så fort som möjligt så att åtgärder kan vidtas för att undvika att pengar felaktigt betalas ut.

Läs mer om VD-bedrägerier

Läs mer om hur du kontrollerar företag