Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Meddelande från Vetenskapsrådet angående bidragsutbetalningar

Vetenskapsrådet meddelar följande:

"Vetenskapsrådet har sedan början av 2016 haft stora tekniska problem vad gäller integrationerna mellan bidragshanteringssystemet och ekonomisystemet vilket förorsakat problem med bidragsbetalningarna. Ett omfattande arbete har genomförts under våren för att komma tillrätta med problemen men detta arbete är ännu inte helt avslutat vilket gör att det fortfarande är problem att betala ut bidragen under rätt period. Vi förstår att detta skapar problem för er och kan bara beklaga det inträffade.

Vi har bidrag som finns upplagda i vårt gamla bidragshanteringssystem som ännu inte har konverterats över till ekonomisystemet vilket gör att vi måste betala de beviljade bidragen i två separata ”paket”. Det är denna hantering som gäller tills konverteringen kan genomföras.

Vi jobbar naturligtvis mot målet att samtliga beviljade bidragsmedel som avser 2016 också ska kunna utbetalas under 2016."