Ekonominytt

Via Ekonominytt får du meddelanden om aktuella frågor inom det ekonomiadministrativa arbetet vid universitetet, t ex i samband med bokslut samt budget-och prognosarbete. Ekonominytt innehåller också information om varaktiga förändringar, t ex ändrade redovisningsprinciper, nya rapporter och meddelande från bidragsgivare. Med detta nyhetsbrev skickar vi även kort driftinformation om Raindance, Lupin och EOS samt tillfälligt ändrade öppettider för kassan och våra servicetelefoner.

Jag vill prenumerera på "Ekonominytt"

Pengaktuellt

Pengaktuellt innehöll information om varaktiga förändringar och skickades till och med 2016. Här kan du läsa Pengaktuellt 2005-2016:

Pengaktuellt

Senaste Ekonominytt